För femte året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag!

Teknikområdeschef
produkt- och produktionsutveckling, Göteborg

Det går bra för Consat och vi rekryterar nu en affärsområdeschef med fokus på försäljning till vår avdelning Industriteknik. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö tillsammans med driftiga entreprenörer, kompetenta medarbetare och utmanande kunduppdrag.

Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål och har en strategi som bygger på långsiktighet och gemensamt engagemang. Hos oss på Consat kommer dina dagar bli spännande och utvecklande!

Ansvarsområden
Med fokus på försäljning kommer du att bearbeta både nya och befintliga kunder inom produkt- och produktionsutveckling samt automation i en bransch, med fantastisk marknad!

Dina arbetsuppgifter:

 • Prospektera och aktivt bearbeta marknaden
 • Vårda och utveckla befintliga kunder
 • Leda och coacha personal
 • Rekrytera och matcha rätt konsult mot uppdrag
 • Ansvar för ekonomi och resultat

Som Teknikområdeschef på Consat ingår du i avdelningens ledningsgrupp där mål, strategier, personalfrågor, ekonomi och resultat är några av arbetsuppgifterna.

Din Profil
Du har framförallt erfarenhet inom försäljning men även personalledning. Om du dessutom har en teknisk bakgrund inom mekanisk konstruktion eller automation är det ett plus. Om du inte har det, kan du känna dig trygg med att den kompetensen finns i varenda vrå på Consat.

Du behöver vara driftig, ihärdig, uthållig och gilla försäljning. Det kommer att finnas ett stort stöd och en god samarbetsförmåga från övriga ledare. 

Vårt mål är alltid att hjälpa våra kunder, vilket ibland innebär att ge dem vad de behöver och inte var de frågar efter. För att lyckas med det krävs prestigelöshet, lösningsorientering, genuint engagemang samt en välutvecklad samarbetsförmåga.

Stämmer detta in på dig?
Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande! 

Kontakt
Vid frågor kontakta Nicole Diener 031-7045177
eller Mattias Lyckberg 0733-336080. 

För mer information om oss besök vår hemsida www.consat.se

Vi ser det som meriterande med erfarenhet från några av nedanstående områden:
 • Högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom mekanisk konstruktion.
 • Minst 5 års dokumenterad yrkeserfarenhet.
 • Du har erfarenhet och förståelse för olika tillverkningsprocesser, t.ex. formsprutning av plast, plåtkonstruktion m.m.
 • Lätt att kommunicera med andra och du söker själv svar på frågor.
 • Ett genuint tekniskt intresse.
 • Lätt för att sätta dig in i olika uppgifter och är självgående.
 • Tidigare arbetat i något av de ledande 3D-CAD systemen såsom Pro-Engineer, Creo, Solid Works, Inventor, CATIA V5.
 • Bra kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Körkort B, C- och D-körkort är meriterande.
VILL DU VETA MER OM OSS OCH OM DU ÄR INTRESSERAD AV ANSTÄLLNING KONTAKTA OSS GÄRNA.

Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och i Montreal i Kanada. Vi är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling. För fjärde året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag