fbpx

För sjätte året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag!

Konstruktörer inom mekanik till Göteborg/Partille

Våra kunder är både mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning och inte minst ett brinnande engagemang. Kunderna återfinns inom många olika branscher; Förnybar energi, Life science, fordonsindustri, tillverkande industri, m.m. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Arbetet utförs på plats hos kund eller från eget kontor.

Hos oss kommer du att möta och samarbeta med andra ingenjörer som trivs på jobbet och som gärna tar sig an de tuffa utmaningar våra kunder vill att vi löser. Din vardag kommer bestå av arbete med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta kollegor. Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling. Hos oss får man synas och kan göra skillnad.

För att passa i rollen och trivas på jobbet tror vi att du har en högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom produktutveckling, konstruktion eller teknikområdet. Vi tror att du har minst 5 års dokumenterad yrkeserfarenhet och har hunnit skaffa dig riktigt goda kunskaper i något av de stora 3D-CAD-verktygen. Du bör också ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

En duktig konstruktör behöver vara bra på att hitta enkla, funktionella lösningar på komplexa problem. Därför är det bra om du gillar och är van vid praktiskt mekaniskt arbete. En konstruktör hos oss behöver dessutom vara lyhörd för andras åsikter och kunna ta egna initiativ. Därför kommer du ha stor nytta av nyfikenhet och egen drivkraft.

På Consat agerar vi med utgångspunkt i våra kärnvärden. Utöver hög kompetens, stor professionalism och starkt engagemang är det också viktigt att vi tar ansvar för vårt agerande, att vi agerar genuint genom öppenhet och ärlighet, att vi är omtänksamma i mötet med andra och inte minst att vi har roligt tillsammans!

Vågar du ta chansen att uppleva Consat? Välkommen med din ansökan!

Vilka upplevelser har anställda på Consat?

”Consat har en familjär känsla och ett bra arbetsklimat”
”Bra kollegor och chefer som kan. Vi är en grupp med många olika erfarenheter där alla samarbetar”
”Uppdragen är väldigt olika och utmanande.”
”Jag tycker att det görs en bra matchning av arbetsuppgifter mot mina egna behov”
”Det finns ett genuint intresse av mig som person och de förmågor jag har”

Vad gör vi på Consat Engineering?

Vi arbetar med kunder på både mindre företag och stora internationella koncerner. Vi stödjer dem med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Arbetet kan ske både ute hos våra kunder och på våra kontor. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Våra kunder återfinns inom många olika branscher, förnybar energi, life science, fordonsindustrin, tillverkande industri, mm.

Hos oss kommer du att möta och samarbeta med andra ingenjörer som trivs på jobbet och som gärna tar sig an de tuffa utmaningar våra kunder vill att vi löser. Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling. Hos oss får man synas och kan göra skillnad.

Du kommer att arbeta med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta kollegor. Du kommer att ges möjlighet att använda ditt eget driv till att snabbt sätta dig i olika uppgifter. Om du vill dela vår vardag är Consat ett företag som du skall uppleva!

Kontakt
Vid frågor kontakta Pär Forsberg
på Consat telefon: 031- 340 00 57.
För mer information om oss besök www.consat.se.

Välkommen med din ansökan!

VILL DU VETA MER OM OSS OCH OM DU ÄR INTRESSERAD AV ANSTÄLLNING KONTAKTA OSS GÄRNA.

Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och i Montreal i Kanada. Vi är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling. För sjätte året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag

Pär Forsberg
Business Area Manager Engineering Services CONSAT ENGINEERING AB

P: +46 31 - 340 00 57

Please read this privacy policy before submitting your application.
By submitting your application, you accept this privacy policy and our processing of your personal data.