Det går bra för Consat och vi rekryterar nu ytterligare en teknikområdeschef med fokus på försäljning till vår Embedded grupp. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö tillsammans med driftiga entreprenörer, kompetenta medarbetare och utmanande kunduppdrag.

Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål och har en strategi som bygger på långsiktighet och gemensamt engagemang. Hos oss på Consat kommer dina dagar vara spännande och utvecklande!

Ansvarsområden
Med fokus på försäljning kommer du att bearbeta både nya och befintliga produktutvecklande kunder inom inbyggd mjuk- och hårdvara.

Dina arbetsuppgifter:

  • Kartlägga och aktivt bearbeta marknaden
  • Vårda och utveckla befintliga kunder
  • Leda och coacha personal
  • Rekrytera och matcha rätt konsult mot uppdrag
  • Ansvara för gruppens ekonomi och resultat

Som Teknikområdeschef på Consat ingår du i avdelningens ledningsgrupp där mål, strategier, personalfrågor, ekonomi och resultat är några av arbetsuppgifterna. Nära samarbete och högt till tak är några ord som beskriver arbetet i ledningsgruppen.

Din Profil
Du har framförallt erfarenhet inom försäljning kombinerat med personalledning. Om du dessutom har en teknisk bakgrund inom inbyggda system eller IT är det ett plus. Om du inte har det, kan du känna dig trygg med att den kompetensen finns hos dina kollegor på Consat.

Du behöver vara driftig, ihärdig, uthållig och gilla försäljning. Det finns ett stort stöd och en god samarbetsvilja hos övriga ledare.

Vårt mål är alltid att hjälpa våra kunder, vilket ibland innebär att vi ger dem vad de behöver och kanske inte vad de från början frågade efter. För att lyckas med det krävs prestigelöshet, lösningsorientering, genuint engagemang samt en välutvecklad samarbetsförmåga.

Stämmer detta in på dig?
Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Kontakt
Vid frågor kontakta Nicole Diener Rekryteringskonsult
på telefon: 031-7045177.

VILL DU VETA MER OM OSS OCH OM DU ÄR INTRESSERAD AV ANSTÄLLNING KONTAKTA OSS GÄRNA.

Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och i Montreal i Kanada. Vi är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling. För fjärde året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag