För fjärde året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag!

Teknisk Projektledare Göteborg

Vi söker en erfaren teknisk projektledare som har passion för teknik!

Om oss
Consat Telematics har ett ledande produkt sortiment inom ITS för kollektivtrafik. Vi har levererat system i alla världsdelar utom Antarktis och vi har kontor i Montreal och Sudbury i Kanada och i Norge där vi på senare tid vunnit flera större upphandlingar. Nyligen startade vi även upp ett bolag i Sydney, Australien. Du kommer utgå från vårt kontor i Partille.

Våra leveranser innefattar hela spannet ifrån ombordsystem på kollektivtrafikfordon, centrala IT system för trafikledning, skyltsystem på hållplatser, mobilappar för passagerare samt drift och support.

Att arbeta som projektledare på Consat Telematics innebär möjlighet till få leda utvecklande och tekniskt avancerade uppdrag och projekt såväl i Sverige som utomlands. Du kommer att få möjligheter att bygga upp en unik bredd som stärker både dig och företaget. Resa i tjänsten tillhör.

Din profil
Du är en social person som är bra på att kommunicera med andra och som på ett mycket lätt sätt kan sätta dig in i olika uppgifter. Vi ser gärna att du är högskole- eller civilingenjör med teknisk erfarenhet inom IT och systemutveckling.

Det är viktigt att du är drivande, engagerad och nyfiken. Du ska gilla att ta ansvar och kunna ta i med egna händer vid behov. Vidare har du lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

Vill du arbeta med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta medarbetare?
Då är Consat ett företag för dig!

Kunskaper

  • Du har gedigen erfarenhet av att leda mindre till medelstora projekt där domänkunskap är avgörande.
  • Har djup teknisk förståelse inom något eller några av följande områden: Telematik, mjukvaruutveckling, styrsystem, inbyggda system, kollektivtrafik.
  • Kombinerar sinne för affär och verksamhet med god teknisk förståelse.
  • Erfarenhet av produktutvecklingsprojekt och de vanligaste stödsystemen.
  • Är van att leda agila projekt.
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat, både i tal och skrift.

Meriterande

  • Goda kunskaper i Franska och/eller Norska.
  • Om du har någon form av erkänd projektledarcertifiering inom Scrum, PmP, IPMA etc.

Kontaktuppgifter
För mer information om tjänsten kontakta Jenny Fredér 031-340 00 26.
För mer information om oss besök www.consat.se

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

VILL DU VETA MER OM OSS OCH OM DU ÄR INTRESSERAD AV ANSTÄLLNING KONTAKTA OSS GÄRNA.

Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och i Montreal i Kanada. Vi är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling. För fjärde året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag

Jenny Fredèr
Finance & Project Management

Telefon: 031 - 340 00 26