Få branschers utveckling går i en så rasande fart som den digitala. Vad som tedde sig som science fiction igår är verklighet idag. Hur än framtiden ser ut så måste du kunna lita på att dina system fungerar. Låt oss ge dig en inblick i en stabil digital morgondag.

Om oss

En komplett IT-Partner och leverantör av smarta IT-lösningar.

Consat Data startades 1997 och har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi är det medelstora bolaget som har kunskapen och erfarenheten att ta fram stora komplexa lösningar samtidigt som vi är flexibla nog att kunna åta oss mindre uppdrag. Vi startade som en intern stödorganisation inom Consat koncernen, och har tack vare detta kunnat finslipa vårt IT-utbud till att passa och kunna anpassas efter små till stora kunder. Hos Consat Data lägger vi stor vikt vid att erbjuda verksamhetsnära tjänster och skapa ett bestående partnerskap med våra kunder.

Vi fokuserar på att kunna leverera ett komplett utbud av IT-tjänster. Detta för att agera som en intern IT-avdelning, där vi håller ordning på er totala IT-miljö.

Våra ledord är: ansvarstagande, lyhörda, serviceinriktade och effektiva.

Varför

Våra team av ansvarstagande tekniker och konsulter levererar utefter Customer Success principen vilket innebär ett proaktivt it-stöd och it-drift till er som kund. Vår framgång baseras helt på vilka resultat vi hjälper din verksamhet att nå.

Vad

En komplett IT-partner och leverantör av smarta IT-lösningar och it-drift/miljöer.

Hur

Vi tar ett helhetsansvar för er it-miljö.

Våra Partners

Artboard 8
Artboard 10
Artboard 6
Artboard 13
Artboard 12
Artboard 5
Artboard 11