Event

partille cup logo

Consat är officiell IT-leverantör för Partille Cup.

Partille Cup 2023 blev den näst största i turneringens historia.

I år deltog fler lag och fler spelare än när turneringen återvände 2022, efter ett tvåårigt coronauppehåll.

Vi tycker såklart det är helt fantastiskt att få vara en del av Partille Cup, att kunna bidra till att cupen är uppkopplad vilket möjliggör för arrangören att erbjuda en rad olika tjänster, både till sina besökare och till de som följer arrangemanget på distans! Extra roligt är det ju att vi är ett Partillebolag!

Lite fun facts:
Datum: 3–8 juli
Deltagande lag: 1 207
Deltagare: 21 500
Antal nationer: 36

“En fungerande IT-hårdvara och infrastruktur är avgörande för en cup av Gothias storlek och vi är tacksamma över att återigen anta utmaningen och ha detta förtroende”, säger en glad Christian Johansson VD för Consat Data AB

Gothia cup logo

Gothia Cup har valt Consat Data som sin officiella IT-leverantör!

Folkfesten fortsätter i Göteborg när Gothia Cup drar i gång under juli månad. Consat Data är stolt officiell IT-leverantör. Vi möjliggör att cupen är uppkopplad under hela eventet.

Gothia Cup är världens största och mest internationella fotbollsturnering för ungdomar. Det är lagen och deltagarna från världens alla hörn som gör turneringen unik.

Varje år deltar runt 1 700 lag från 80 nationer och de spelar 4 500 matcher på 100 planer.

”Det är verkligen en helt fantastisk upplevelse att få vara en del av Gothia cup och alla förberedelser inför detta enorma event!

Gothia cup är inte bara en fotbollsturnering, det är en plats för ungdomar från hela världen som utmanar sig själva, bygger vänskap och skapar livslånga minnen. En mötesplats för världens ungdomar, oavsett religion, hudfärg och nationalitet, med fotbollen som gemensam nämnare.

Att få vara en del av denna globala gemenskap är en ära. Genom Gothia cup stöttar vi unga idrottare, främjar inkludering och internationell förståelse. Det är en plattform som skapar broar över gränser och visar på den kraft och potential som idrott kan ha.” säger Therese Dahlgren, Projektledare Consat Data.