En komplett IT-Partner

Consat Data AB hjälper dig som kund att fokusera på din kärnverksamhet. Gör det ni är bra på så fixar vi det datatekniska och ser till att allt fungerar som det ska.

Vi är en komplett partner inom IT och våra produkter och tjänster täcker ett mycket brett spektra. Vårt ledord är problemfri drift så långt det är möjligt och vi har specialiserat oss inom bl.a. systemövervakning, IT-drift, molntjänster, hosting och telefoni. Med hjälp av vår programvara får vi realtidsinformation från våra kunders system och kan proaktivt avhjälpa eventuella problem innan de drabbar användarna. Kontakta oss gärna för mer information och kostnadsförslag.

Storleken på våra kunder varierar från en fristående dator till nätverk med hundratals arbetsstationer och servrar. Skälen till att anlita oss kan vara flera. Antingen tycker man att man är för liten för att hålla sig med en egen datagrupp, eller att man vill ha en leverantör som kan erbjuda skräddarsydda helhetslösningar inom IT-drift.

IT Drift & Support

Consat Data har i över 20 år hjälpt våra kunder, stora som små med drift och support. Vi går in som er IT-avdelning och tillhandahåller allt ifrån rådgivning, inköp av hård- och mjukvara, användarsupport, serverdrift, installation mm. Du som kund har en dedikerad kontaktperson för allt vad gäller er IT-miljö och därmed också en personlig relation mellan tekniker och personal.

Christian Johansson

Christian Johansson

VD
Consat Data AB

Mail: christian.johansson@consat.se

marika sarnblom

Marika Särnblom

Vice VD
Consat Data AB

Mail: marika.sarnblom@consat.se