Consat AB - https://www.consat.com/ http://www.consat.se/

Elkonstruktör i Göteborg

Din första arbetsdag på Consat

 

Du stiger in på Consats kontor. Eftersom du har varit här förut tar du höger direkt för att skriva in dig hos Emina i receptionen. Medan du väntar så bläddrar du i det senaste numret av tidskriften ConText, hittar ett uppslag som handlar om deras senaste företagsresa till Schweiz, men tankarna vandrar och du går igenom dina tidigare möten på Consat. 

Du försöker komma ihåg vad som sades under dina två intervjuer. Vad svarade du egentligen på de olika frågorna? Hur reagerade de när du ärligt svarade att du inte hade så mycket kunskap om Inventor? Du ser Pär komma ner för trapporna och gå mot dörren. Han får syn på dig och ler.

Just det! Tanken återkommer till dig likt en strömbrytare som slås på. Det är ju det som Consat handlar om. Du minns tillbaka till dina två intervjuer, en med Niklas och en med Pär. Två separata intervjuer men budskapet var detsamma. Du är här för vad du kan bidra med till Consat. Inte bara kunskapsmässigt, utan även personmässigt. Du minns att Niklas sken upp när du förklarade att du inte vet var du är om 5 år.

Okey, men då tar vi det snacket om 5 år istället!” sa Niklas och ni skrattade ihop. 

Det sitter i väggarna på Consat. Öppenhet. Att vara genuin. Att du kan komma med vilken fråga eller vilket önskemål som helst här. Du skall arbeta med det du vill arbeta med. Det är därför du inte har anställts för ett specifikt projekt. Du är här för att du delar Consats passion inom teknik och utveckling.

Där och då släpper nervositeten. Pär kommer in, sträcker fram sin hand och du lägger fram din. Pär ler. 

”Nu kör vi!”

Ta chansen att bli vår nästa

Elkonstruktör

 

Våra kunder är både uppfinnare, mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Kunderna återfinns inom många olika branscher. Utmärkande för Consat är vårt proaktiva förhållningssätt och vår förmåga att ta oss an tvärfunktionella projekt innefattande bl.a. kompletta specialmaskiner med avancerad mekanik, PLC, robot och visionteknik.

Arbetet kan innebära att ta fram koncept och vara med i utvecklingen av avancerade maskiner, du kan också bli engagerad i montage och installation. Arbetet utförs hos våra kunder i regionen eller från något av våra kontor på Lindholmen eller i Partille beroende på vad som passar bäst. 

Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Du kommer ha möjlighet att påverka din egen utveckling. 

Arbetet utförs hos våra kunder i regionen eller från något av våra kontor på Lindholmen eller i Partille beroende på vad som passar bäst. 

 

“Det finns många spännande uppdrag och projekt att jobba med hos Consat. Är man intresserad och behöver det, så känns det inte som några problem att få gå en kurs eller utbildning. Det ses bara som positivt att man utvecklas. 

Vi har väldigt bra chefer tycker jag. De är lyhörda och lätta att prata med. Det finns inga stängda dörrar och man behöver inte skicka ett mail två veckor i förväg, utan det är bara att gå in och prata med vem som helst. Det är ett bra klimat på bolaget, och bra kollegor är det också.

– Mattias Eklund, Elkonstruktör

 

Kompetens

  • Du behöver vara lyhörd för andras åsikter
  • Några års erfarenhet inom elkonstruktion
  • Erfarenhet av E-plan P8, Elprocad eller liknande programvaror
  • Erfarenhet av SISTEMA och maskinsäkerhet är meriterande
  • God svenska och engelska i både tal och skrift

Upplev Consat tillsammans med oss!

För mer information om oss eller hur vi ser på tjänsten kontakta Niklas Kjällström på 0707 – 75 53 65 eller besök oss på https://www.consat.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

ANSÖK