fbpx

Embedded-utvecklare Stockholm

Vad gör vi inom inbyggda system på Consat?

 • Vi utvecklar produkter i världsklass.
 • Vi arbetar med konceptutveckling.
 • Vi arbetar med prototypframtagning.
 • Vi arbetar med vårt egna unika Vision System för produktkontroll, kvalitetsavsyning samt robotpositionering.
 • Vi arbetar i nära samarbete med allt ifrån uppfinnare, små företag och stora internationella koncerner.

Listan kan göras lång…

Vi bedriver vårt arbete både ute hos våra kunder och på vårt kontor i den kraftigt expanderande Arenastaden i Solna i direkt anslutning till Mall of Scandinavia där vi i åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Vi har kunder inom läkemedelsindustrin, fordonsindustrin, förnybar energiteknik, förpackningsindustrin, telecom m.m.

Vi är ett sammansvetsat och positivt gäng med ett gemensamt brinnande intresse för teknik. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi arrangerar regelbundet aktiviteter utanför arbetet.

Tycker du vår vardag låter intressant?

Vill du arbeta på ett företag där du kan göra skillnad, och där du syns?
Vill du arbeta med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta medarbetare? Då är Consat ett företag för dig!

Att arbeta som konsult inom inbyggda system på Consat innebär spännande uppdrag och möjlighet till personlig utveckling. Du kommer att vara placerad som konsult ute hos någon av våra kunder, alternativt i kundprojekt i våra egna lokaler. Utvecklingsarbetet baseras på kravställningar utifrån hårdvaran, ofta i form av designdokument och gränssnittsspecifikationer, kombinerat med användarinformation samt andra krav på den slutgiltiga mjukvaran.

Dina egenskaper
Du har mycket god förståelse för hur mjukvara och hårdvara interagerar (low-level software, drivrutiner, polling, interrupts, DMA etc). Du har förståelse för hur enkla hårdvarublock och gränssnitt fungerar (minne, counters, multiplexer, Ethernet, I2C, SPI, etc).

Du har sannolikt arbetat med utveckling av inbyggda mjukvarusystem i minst 3-5 år. Du har professionell erfarenhet av mjukvaruutveckling från C++. Du har även erfarenhet av C++-mallar och objektorienterad design i C++

Du har erfarenhet av agila metoder som Scrum/Kanban och arbetar bra i grupp.

Vi tror att du är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande med erfarenhet av, eller intresse för, arbete med implementation av inbyggda system.

Vi ser det som meriterande med erfarenhet från några av nedanstående områden:

 • C / C++, Assembler, Erlang, Embedded C, Matlab, Java
 • Windows, Linux, embedded Linux, Android
 • Utveckling av byggsystem, säkerhetskritisk mjukvara
 • Testdriven utveckling, CI Jenkins, Git, gerrit, Eclipse
 • Enhetstest, Integrationstestning & Statisk kodanalys
 • Integrera mjukvara och hårdvara multi-core
 • Kravhantering, dokumentation och versionshantering
 • Utveckling inom fordon- eller flygindustrin
 • Fordonskommunikation (diagnostikprotokoll, CAN, Flexray)
 • Flytande svenska i både i tal och skrift är ett krav

Körkort B, C- och D-körkort är meriterande

Sämmer detta på dig? Skicka din ansökan nu!

Kontakt
Vid frågor kontakta Erik Ohlsson på Consat
telefon: 08-562 60 502.

För mer information om oss besök vår hemsida www.consat.se
Sök via ansökningslänken, urval sker löpande.

Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och i Montreal i Kanada. Vi är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling. 

VILL DU VETA MER OM OSS OCH OM DU ÄR INTRESSERAD AV ANSTÄLLNING KONTAKTA OSS GÄRNA.

Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och i Montreal i Kanada. Vi är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling. För fjärde året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag

Erik Ohlsson
Business Area Manager Stockholm

P: +46 8 - 562 60 502