En komplett IT-partner

Consat Data AB hjälper dig som kund att fokusera på din kärnverksamhet. Gör det ni är bra på så fixar vi det datatekniska och ser till att allt fungerar som det ska.

Vi är en komplett partner inom IT och våra produkter och tjänster täcker ett mycket brett spektra. Vårt ledord är problemfri drift så långt det är möjligt och vi har specialiserat oss inom bl.a. systemövervakning, IT-drift, molntjänster, hosting och telefoni. Med hjälp av vår programvara får vi realtidsinformation från våra kunders system och kan proaktivt avhjälpa eventuella problem innan de drabbar användarna. Kontakta oss gärna för mer information och kostnadsförslag.

Storleken på våra kunder varierar från en fristående dator till nätverk med hundratals arbetsstationer och servrar. Skälen till att anlita oss kan vara flera. Antingen tycker man att man är för liten för att hålla sig med en egen datagrupp, eller att man vill ha en leverantör som kan erbjuda skräddarsydda helhetslösningar inom IT-drift.

IT-Drift och support

Consat Data har i över 20 år hjälpt våra kunder, stora som små med drift och support. Vi går in som er IT-avdelning och tillhandahåller allt ifrån rådgivning, inköp av hård- och mjukvara, användarsupport, serverdrift, installation mm. Du som kund har en dedikerad kontaktperson för allt vad gäller er IT-miljö och därmed också en personlig relation mellan tekniker och personal.

Serverhosting/Outsourcing

Att placera era servrar och infrastruktur i en av våra toppmoderna datahallar ger en oslagbar tillgänglighet och säkerhet. Driftansvaret tar vi hand om och ni som kund får en bekymmerslös miljö utan egen hårdvara som kräver underhåll. Vi ser till att era servrar alltid har de senaste säkerhetsuppdateringarna och verifierar dagligen att backup mm fungerar som det ska.

Är ni ute efter en server i molnet men som ni hellre vill drifta själva så går det också alldeles utmärkt att hyra en VPS (Virtual Private Server) hos oss. Ni slipper själva investera i dyr hårdvara och kan känna er trygga med att servern körs i en säker driftmiljö både vad gäller säkerhet och tillgänglighet.

Vi är flexibla i våra lösningar och anpassar oss efter våra kunders behov hellre än att placera användarna inom förbestämda ramar.

Kontakta oss för mer information gällande hur vi kan hjälpa er med serverdrift och hosting.

Web- och mjukvaruutveckling

Behöver ert företag en ny hemsida? En mobilapp? Utveckling av programvara? Vi har stor erfarenhet inom området och kan ta oss an de flesta uppdragen inom utveckling. Kontakta oss för mer information.

Telefoni

En kommunikationslösning som passar alla.

I dagens samhälle blir vi allt mer mobila vilket ställer högre krav på de verktyg vi använder för att kommunicera. Vi tillhandahåller smarta kommunikationslösningar som möjliggör produktivitet och skapar en känsla av frihet i arbetet.

Telavox Flow är ett exempel på en enkel kommunikationslösning som är så mycket mer än en mobil växel där du värnar om tillgänglighet och professionellt bemötande gentemot dina kunder.

Alla har rätt till en fullskalig växel oavsett om man är två användare eller flera hundra utspridda internationellt.

Kontakta vår telekomavdelning för mer information kring telefoni och mobila växellösningar
031-385 02 80

Läs mer om Telavox Flow

 

Telavox Flow

Telavox utvecklar en världsledande kommunikationsplattform med lösningar för smart och effektiv telefoni, växel, chatt och mycket mer. Oavsett om det handlar om en entreprenörsdriven startup eller en gigant bland giganter, så bidrar Telavox till att göra företag mer öppna, effektiva och tillgängliga.

Vi vill med Telavox att ni ska kunna fokusera på passion, mål, personal och kunder istället för kommunikationspusslet. Därför har vi ersatt branschens långa inköpsprocesser, komplicerade integrationsprojekt och onödiga installationer, med användarvänlighet och wow-känsla.

Telavox kommunikationslösningar utmanar gamla idéer och underlättar redan vardagen för över 250 000 användare.

Consat är av Telvox utsedd till Premium Partner+

Kontakta vår telekomavdelning för mer information kring telefoni och mobila växellösningar
031-385 02 80

Clicksystem

Clicksystem är ett innovativt närvarosystem för skolor där man genom att automatisera närvarohantering, sjukanmälan och tillbakarapportering till föräldrar minimerar den administrativa börda som traditionell närvarohantering innebär. Detta medför även ett säkrare skolklimat samt låter lärarna fokusera på lärandet.

Läs mer på www.clicksystem.se

Windows
Mac OS

Vi arbetar idag med en mängd kunder i Göteborgsregionen av varierande storlek. Flera av våra kunder har varit med ända från starten vilket är ett otroligt roligt erkännande och betyg för oss.

Christian Johansson
CEO Consat Data AB

P: +46 31-340 00 07

FÖLJ OSS!
DELA MED DIG!