fbpx

Mjukvaruutvecklare som vill bli en del i vårt team!

Nu letar vi efter mjukvaruutvecklare som har ett brinnande intresse för människor och teknik. Du gillar utmaningar och har ett starkt eget engagemang som präglas av en nyfikenhet och en drivkraft att skapa eleganta lösningar. Du är social och utåtriktad som gillar att arbeta i utvecklingsteam!

Vi kan erbjuda dig en bredd av spännande kunduppdrag och en välkomnande atmosfär med trevliga kollegor och god stämning. Hos oss är långsiktighet ett viktigt värdeord och våra anställda stöttas av engagerade ledare för att utvecklas i sina karriärer. Allt detta i en företagskultur där laget går före jaget.

Vem är du?

Vi söker dig som vill bli en del av vårt starka team och som har ett brinnande intresse för teknik. Din formella utbildning är din bas men vikten ligger i din passion och nyfikenhet i teknik samt din förmåga att arbeta nära dina kollegor och förstå kundens behov. Vidare är du en positiv problemlösare med stark vilja att ständigt utvecklas.

Kvalifikationer

– Högskole-/civilingenjörsutbildning inom elektronik, mekatronik eller likvärdigt.
– Erfarenhet av applikationsutveckling i C/C++
– Erfarenhet av embedded Linux
– Flytande svenska och engelska i både i tal och skrift är ett krav
– Körkort B är meriterande

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Anna Edin, teknikområdeschef Embedded Design på telefon: 072-600 69 60. För mer information om oss besök vår hemsida www.consat.se eller följ oss på sociala medier.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

VILL DU VETA MER OM OSS OCH OM DU ÄR INTRESSERAD AV ANSTÄLLNING KONTAKTA OSS GÄRNA.

Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och i Montreal i Kanada. Vi är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling. För sjätte året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag

Anna Edin
Business Area Manager Embedded Design

P: +46 31 - 340 00 12

Please read this privacy policy before submitting your application.
By submitting your application, you accept this privacy policy and our processing of your personal data.