Consat utsedd till Karriärföretag 2020

Consat Karriärföretag 2020

“Consat utmärker sig genom sina innovativa och engagerade medarbetare som arbetar i en familjär laganda. Med medarbetarnas inflytande och företagets passion för sina medarbetare, ser vi att de arbetar både framgångsrikt och attraktivt med sitt Employer Brand. Härmed utses Consat till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.”

“Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om””

Consat startade 1986 och är idag en av Sveriges ledande, privatägda ingenjörsbyråer. Vi växer ständigt av egen kraft i takt med en ökande efterfrågan av våra tjänster. Vi är verksamma inom produkt och produktionsutveckling, industriell automation, IT, elektronik & systemutveckling, telematik och inte minst inom hållbara energisystem. Vi arbetar långsiktigt och i en nära relation med våra kunder, antingen på plats hos dem eller på något av våra kontor.

Fokus i vårt arbete ligger alltid på kundnyttan. Självständigt eller tillsammans med partners genomför vi kompletta utvecklingsprojekt Vår drivkraft kommer ifrån att passionerat få arbeta med nya och innovativa tekniker gärna i projekt som spänner över flera teknikdiscipliner.
Vi är stolta över vad vi gjort men vi söker ständigt nya utmaningar. Vårt huvudkontor ligger i Partille. Vi har också kontor på Lindholmen i Göteborg, i Stockholm och i Montreal i Kanada.

Vilka är vi?
Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Göteborg, Stockholm, Montreal och i Sydney.
Vi är framstående inom mekanik, IT, elektronik och mjukvara, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik.
Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom IT, produkt- och produktionsutveckling.
Vi drivs av att leverera äkta nytta till både våra kunder och vårt samhälle.
Consat tillhör den unika skaran av bolag som för sjätte året i rad utsetts till ett av Sveriges 100 mest intressanta Karriärföretag. Ett tydligt bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag.

Att arbeta hos oss
Att arbeta som konsult på Consat innebär att du med dina kunskaper och erfarenheter ingår som en viktig länk i vårt totala kvalitetstänkande. Vi är lyhörda för dina önskemål och försöker anpassa dina arbetsuppgifter till dem. Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om och det kommer då även våra kunder till godo. Hos oss kommer du att få möta olika miljöer och människor där du får tillfälle att utveckla en personlig och långsiktig relation till både kunder och medarbetare.

Consat utsedd till Karriärföretag 2020

https://karriarforetagen.se/foretag/consat/

Like this article?

Share on Facebook
Share on Linkdin
Share on Twitter
WhatsApp

Leave a comment