Top 3 i Västsverige – studenterna har sagt sitt!

two people holning a emblem infront of them

Top 3 i Västsverige – studenterna har sagt sitt!

Att studenterna anser att de attraktivaste arbetsgivarna i år…

Panelen som består av studenter har tillsammans genomlyst samtliga Karriärföretag i Västsverige, och sedan betygsatt dem på en skala mellan 1–10 utifrån arbetsgivarens position och arbete inom följande områden:

  • Karriärsidor på webben
  • Närvaro och kvalitet i sociala medier
  • Aktiviteter gentemot studenter
  • Attraktivitet som arbetsgivare gentemot studenter

”Att studenterna anser att de attraktivaste arbetsgivarna i år är mer traditionella branscher tillsammans med några tillväxtbolag tyder på att man tittar mer på mjuka parametrar såsom balans i livet i kombination med bra karriärsmöjligheter och hur man i sin kommunikation uppfattas såsom arbetsgivare, när man gör sitt val av framtida arbetsgivare som student”, säger Karriärföretagens VD Patrik Wigton.

”Consat tillhör den unika skaran av bolag som lyckats bli ett av Sveriges 100 mest intressanta karriärsföretag 7 år på raken. Att nu också röstas fram ibland studenter som ett av de 3 mest intressanta karriärsföretagen i Västsverige är otroligt hedrande!

Vi har alltid byggt från grunden! Det handlar om lagarbete, äkta passion för teknik och en inneboende vilja att ständigt utvecklas och fortsätta att bli bättre”, berättar Martin Wahlgren koncern VD för Consatgruppen.

”Jag har varit CFO på Consat i snart två år och det som främst lockade mig hit var den härliga och öppna kulturen. Öppenheten och strävan att hela tiden vilja utvecklas framåt är det som gör Consat unik och en fantastisk arbetsgivare. Som CFO och HR-ansvarig har jag förmånen av att på nära håll få vara delaktig i vår tillväxt på både personalsidan samt i bolagsbildningen globalt”, berättar en glad Natalie Jägerdal

 

Like this article?

Share on Facebook
Share on Linkdin
Share on Twitter
WhatsApp

Leave a comment