fbpx

Senior Produktutvecklare till Göteborg

För sjätte året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag!Vilka upplevelser har anställda på Consat?

Vilka upplevelser har anställda på Consat ?

”Consat har en familjär känsla och ett bra arbetsklimat”
”Bra kollegor och chefer som kan. Vi är en grupp med många olika erfarenheter där alla samarbetar”
”Uppdragen är väldigt olika och utmanande.”
”Jag tycker att det görs en bra matchning av arbetsuppgifter mot mina egna behov”
”Det finns ett genuint intresse av mig som person och de förmågor jag har”

Senior Produktutvecklare till Göteborg

Vad gör vi på Consat Engineering ?

Vi arbetar med kunder på både mindre företag och stora internationella koncerner. Vi stödjer dem med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Arbetet kan ske både ute hos våra kunder och på våra kontor. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Våra kunder återfinns inom många olika branscher, förnybar energi, life science, fordonsindustrin, tillverkande industri, mm.

Hos oss kommer du att möta och samarbeta med andra ingenjörer som trivs på jobbet och som gärna tar sig an de tuffa utmaningar våra kunder vill att vi löser. Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling. Hos oss får man synas och kan göra skillnad.

Du kommer att arbeta med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta kollegor. Du kommer att ges möjlighet att använda ditt eget driv till att snabbt sätta dig i olika uppgifter. Om du vill dela vår vardag är Consat ett företag som du skall uppleva!

Dina erfarenheter:

  • Högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom produktutveckling eller konstruktion
  • Minst 10 års dokumenterad yrkeserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper av 3D-CAD såsom Catia, Solid Works, Creo, Inventor
  • Självgående och nyfiken
  • Bra kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet ifrån verktygsbunden konstruktion
  • Erfarenhet ifrån konstruktion av rörlig mekanik
  • 5 års domän erfarenhet från medtech eller tunga fordon
  • Körkort B

Stämmer detta med dina förmågor och förväntningar? 
Skicka din ansökan nu!

Kontakt
Vid frågor kontakta Pär Forsberg på Consat
telefon: 031- 340 00 57.

För mer information om oss besök vår hemsida www.consat.se.

Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och i Montreal i Kanada. Vi är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling. 

VILL DU VETA MER OM OSS OCH OM DU ÄR INTRESSERAD AV ANSTÄLLNING KONTAKTA OSS GÄRNA.

Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och i Montreal i Kanada. Vi är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling. För fjärde året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag

Open this in UX Builder to add and edit content