Mekanikutvecklare i Stockholm!

[row h_align=”center”]

[col span=”10″ span__sm=”12″]

Nu letar vi efter mekanikutvecklare som har ett brinnande intresse för både människor och teknik.

“Det som fick mig att börja på Consat är att man får arbeta mycket med problemlösning och använda sin kreativitet och fantasi i konstruktioner. Jag stannar på Consat för att jag får arbeta med konstruktion men även med montage och prototyper.”

– Teo Möller-Nielsen, Mekanikkonstruktör

Vad gör vi inom mekanikutveckling på Consat?

  • Vi utvecklar produkter i världsklass
  • Vi arbetar med konceptutveckling
  • Vi arbetar med prototypframtagning
  • Vi konstruerar och levererar produktionsutrustningar
  • Vi arbetar i nära samarbete med allt ifrån uppfinnare och små företag till stora internationella koncerner.

Listan kan göras lång…

Vi kan erbjuda dig en bredd av spännande kunduppdrag i hela Stor-Stockholmsområdet och en välkomnande atmosfär med trevliga kollegor och god stämning. Vi har en egen prototyp- och monterings-verkstad där våra koncept och produktionsutrustningar blir verklighet. Hos oss är långsiktighet ett viktigt värdeord och våra anställda stöttas av engagerade ledare för att utvecklas i sina karriärer. Allt detta i en företagskultur där laget går före jaget.

Vem är du?

Vi tror att du är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande med erfarenhet av, eller intresse för, arbete med mekanik. Din formella utbildning är din bas men vikten ligger i din passion och nyfikenhet för teknik samt din förmåga att arbeta nära dina kollegor och förstå kundens behov.

Du har mycket god kunskap i något av de ledande CAD-systemen och har sannolikt arbetat med utveckling inom mekanik i minst 3 år med erfarenhet av produkt- och/eller produktionsutveckling.

Stämmer detta på dig?

Upplev Consat tillsammans med oss!

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”10″ span__sm=”12″]

Upplev Consat tillsammans med oss!

[row_inner]

[col_inner span__sm=”12″]

[ux_image id=”5712″]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ align=”center”]

Kontakt

För mer information om oss eller hur vi ser på tjänsten kontakta Erik Ohlsson, teknikområdeschef Produktutveckling på 073-745 00 64. eller besök oss på https://consat.se

[button text=”ANSÖK” depth=”3″ link=”https://register.masterhelp.se/candidate/login/0631cc73-a08c-4ea1-b130-e459c92e3790″]

[/col]

[/row]