Mjukvaruutvecklare i Göteborg

[gap]

Nu letar vi efter mjukvaruutvecklare som har ett brinnande intresse för människor och teknik. Du gillar utmaningar och har ett starkt eget engagemang som präglas av en nyfikenhet och en drivkraft att skapa snygga lösningar. Du är social, utåtriktad och gillar att arbeta i utvecklingsteam!

Vad gör vi inom inbyggda system på Consat?

  • Vi utvecklar produkter i världsklass.
  • Vi arbetar med konceptutveckling.
  • Vi arbetar med prototypframtagning.
  • Vi arbetar i nära samarbete med allt ifrån uppfinnare, små företag och stora internationella koncerner.

Listan kan göras lång…

Vi kan erbjuda dig en bredd av spännande kunduppdrag och en välkomnande atmosfär med trevliga kollegor och god stämning. Hos oss är långsiktighet ett viktigt värdeord och våra anställda stöttas av engagerade ledare för att utvecklas i sina karriärer. Allt detta i en företagskultur där laget går före jaget.

Vem är du?

Vi tror att du är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande med erfarenhet av, eller intresse för, arbete med inbyggda system. Din formella utbildning är din bas men vikten ligger i din passion och nyfikenhet i teknik samt din förmåga att arbeta nära dina kollegor och förstå kundens behov. Vidare är du en positiv problemlösare med stark vilja att ständigt utvecklas.

Du har mycket god förståelse för hur mjukvara och hårdvara interagerar. Du har sannolikt arbetat med utveckling av inbyggda mjukvarusystem i 3-5 år, har erfarenhet av agila metoder och arbetar bra i grupp.

Stämmer detta på dig?

[row]

[col span__sm=”12″]

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Conny Carlsson, teknikområdeschef IT Mobilitet på telefon: 070-063 34 88.

[/col]

[/row]
[message_box bg=”6144″]

[row v_align=”middle” h_align=”center”]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Skicka din ansökan nu!

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″ align=”center”]

[button text=”Ansök här” color=”success” depth_hover=”2″ icon=”icon-envelop” link=”mailto:conny.carlsson@consat.se?subject=Ansökan angående Automationsingenjör i Göteborg&body=Bifoga CV, personligtbrev och/eller LinkedIn-profil.”]

[/col]

[/row]

[/message_box]
[divider align=”center”]

[row]

[col span__sm=”12″ padding=”20px 20px 20px 20px” align=”left” bg_color=”#005995″ color=”light”]

OM CONSAT

Consat startades 1986 och är idag en av Sveriges ledande, privatägda ingenjörshus. Bolagsgruppen växer ständigt av egen kraft i takt med en ökande efterfrågan av våra tjänster och produkter.

Vi är organiserade inom dotterbolagen Consat Engineering AB med affärsområdena Industriteknik och Elektronik & Systemutveckling, Consat Telematics AB som utvecklar och tillhandahåller ITS system för kollektivtrafik, Consat Data AB som arbetar med nätverks- och systemunderhåll och Consat Sustainable Energy Systems AB som genomför energieffektiviseringsprojekt inom kommersiella fastigheter.

Vi arbetar långsiktigt och i en nära relation med våra kunder, antingen på plats hos dem eller på något av våra kontor. Fokus i vårt arbete ligger alltid på kundnyttan.

[ux_image id=”5712″]

Consat Enginnering AB i Schweiz.

[/col]

[/row]