Redovisningsekonom till Consat Telematics i Partille

Till finansteamet på Consat Telematics söker vi nu ytterligare förstärkning av en redovisningsekonom. En unik möjlighet för dig som fortfarande är i början av karriären men som vill utvecklas inom redovisning!

Här blir du en del av ett expansivt bolag och får möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa. Om du vill utvecklas på ett bolag som präglas av en dynamisk och prestigelös miljö kan detta vara helt rätt möjlighet för dig!

Man kommer utgå från kontoret i Partille. Du rapporterar till bolagets ekonomichef och ingår i ett härligt team på 3 personer.

Ansvarsområde
Tillsammans med teamet kommer du att arbeta brett med redovisningen med allt från leverantörsreskontra, bokslut och utveckling av processer. Beroende på hur din initiala kompetens ser ut kommer rollen formas och växa fram så att du succesivt kan axla ett större och större ansvar. Du kommer i rollen ansvara för redovisningen för det svenska moderbolaget samt dotterbolaget i Norge och bland annat arbeta med;

  • Utveckla processer och rutiner i samarbete med övriga kollegor på avdelningen
  • Månads- och årsbokslut
  • Deklaration, moms, arbetsgivaravgift
  • Helhetsansvar för leverantörsreskontran inklusive kontering, betalning och avstämning
  • Bankavstämning
  • Avstämning koncernmellanhavanden 

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en civilekonomexamen och runt 1-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du tidigare arbetat brett med redovisning men nu känner att du vill utvecklas ytterligare och ta ett större ansvar. Du har lätt för att ta till dig nya system och har fenomenala kunskaper inom office-paketet.

Har du tidigare erfarenhet av momsredovisning, arbetsgivaravgifter, projektredovisning eller behärskar Maconomy är det meriterande. Vi ser det även meriterande om du har erfarenhet av redovisning gällande utländska bolag, då Consat har dotterbolag i Norge, Kanada och Australien.

Personliga egenskaper
Då rätt person kommer ha möjligheten att växa in i rollen kommer stort fokus ligga på dina personliga egenskaper och din långsiktiga potential. Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för redovisningsfrågor och är en prestigelös lagspelare som lockas av att kunna bidra i ett expansivt bolag.

Du har en god analytisk förmåga och värdesätter noggrannhet, samtidigt som du inte glömmer att lyfta blicken för att inte fastna i detaljer. Du arbetar målmedvetet med stort fokus på struktur, proaktivitet och kvalité. Att arbeta i högt tempo och prioritera bland dina arbetsuppgifter faller sig naturligt för dig.

För att trivas i rollen stimuleras du av att arbeta i en dynamisk miljö, har ett tydligt framåtriktat fokus och en positiv inställning till förändringar.

Självklart är du också en positiv och kommunikativ person som värnar om att ha goda, produktiva och trevliga relationer på arbetsplatsen.

Om bolaget
Consat Telematics
 har ett ledande produktsortiment inom ITS för kollektivtrafik. Vi har levererat system i alla världsdelar utom Antarktis och vi har kontor i Kanada och i Norge där vi på senare tid vunnit flera större upphandlingar. Nyligen startade vi även upp ett bolag i Australien.

Våra leveranser innefattar hela spannet ifrån ombordsystem på kollektivtrafikfordon, centrala IT-system för trafikledning, skyltsystem på hållplatser, mobilappar för passagerare samt drift och support.

 

[button text=”Ansök här” link=”https://meritmind.se/karriar/redovisningsekonom-till-consat-telematics/”]