fbpx

Utvecklingsingenjör inom Mekanik i Göteborg

Din första arbetsdag på Consat

 

Du stiger in på Consats kontor. Eftersom du har varit här förut tar du höger direkt för att skriva in dig hos Emina i receptionen. Medan du väntar så bläddrar du i det senaste numret av tidskriften ConText, hittar ett uppslag som handlar om deras senaste företagsresa till Schweiz, men tankarna vandrar och du går igenom dina tidigare möten på Consat. 

Du försöker komma ihåg vad som sades under dina två intervjuer. Vad svarade du egentligen på de olika frågorna? Hur reagerade de när du ärligt svarade att du inte hade så mycket kunskap om Inventor? Du ser Pär komma ner för trapporna och gå mot dörren. Han får syn på dig och ler.

Just det! Tanken återkommer till dig likt en strömbrytare som slås på. Det är ju det som Consat handlar om. Du minns tillbaka till dina två intervjuer, en med Niklas och en med Pär. Två separata intervjuer men budskapet var detsamma. Du är här för vad du kan bidra med till Consat. Inte bara kunskapsmässigt, utan även personmässigt. Du minns att Niklas sken upp när du förklarade att du inte vet var du är om 5 år.

Okey, men då tar vi det snacket om 5 år istället!” sa Niklas och ni skrattade ihop. 

Det sitter i väggarna på Consat. Öppenhet. Att vara genuin. Att du kan komma med vilken fråga eller vilket önskemål som helst här. Du skall arbeta med det du vill arbeta med. Det är därför du inte har anställts för ett specifikt projekt. Du är här för att du delar Consats passion inom teknik och utveckling.

Där och då släpper nervositeten. Pär kommer in, sträcker fram sin hand och du lägger fram din. Pär ler. 

”Nu kör vi!”

Ta chansen att bli vår nästa

Utvecklingsingenjör inom Mekanik

Consat stödjer kunder med allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Vi har kunder inom många olika branscher t.ex. förnybar energi, life science, fordonsindustri och tillverkande industri. Kunderna kan vara både mindre företag och stora internationella koncerner. Som anställd på Consat kommer du att arbeta med teknik i form av produktutveckling, specialmaskiner eller produktionsutveckling. Det kan vara dagens eller morgondagens teknik som du tar dig an i nära samarbete med kompetenta kollegor och kunder.

Arbetet utförs hos våra kunder i regionen eller från något av våra kontor på Lindholmen eller i Partille beroende på vad som passar bäst. 

 

“Jag valde Consat för att det kändes som att de hade bra värderingar. Redan under första intervjun märktes det att man verkligen bryr sig om sin personal och att man lägger vikt vid, vad jag tycker är, rätt saker. Det är inte bara fokus på uppdrag utan även att du ska må bra, ha en fritid och hinna värna om familjen. 

Fördelen med att jobba på Consat är att den expertis man har kommer till nytta, det finns gott om roliga uppdrag. 

Det kan vara helt okej att inte veta exakt vad man vill göra, utan bara vilja testa olika saker. Man vet inte vad man är bra på förrän man har testat, och jag kände att det var öppet för mig att utforska det när jag började. “

– Anna Melin, Utvecklingsingenjör

 

Kompetens

  • Du behöver vara lyhörd för andras åsikter
  • Vara en bra problemlösare
  • Ha genuint engagemang och passion för teknik
  • Några års erfarenhet från liknande roller
  • Mycket goda kunskaper i Creo, Inventor, Catia eller SolidWorks
  • God svenska och engelska i både tal och skrift

Upplev Consat tillsammans med oss!

För mer information om oss eller hur vi ser på tjänsten kontakta Niklas Kjällström på 0707 – 75 53 65 eller besök oss på https://www.consat.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

ANSÖK