Doers of Innovation

Ingenjörer med bred kompetens

Consat Engineering arbetar med ingenjörer som har ett passionerat intresse för teknik. Våra medarbetare har en bred kompetens inom områden som maskinteknik, industriteknik, AI, IT, IoT och Life Science.

Vi erbjuder tjänster inom produktutveckling, där ni kan välja att arbeta med våra ingenjörer utifrån era behov. Beroende på projekts omfång kan vi erbjuda både konsulttjänster och heltäckande förstudier samt in house projekt. Dessutom har vi kapacitet till att genomföra projekt i våra egna verkstäder. Våra ingenjörer har en gedigen kunskap och bred erfarenhet av omfattande projekt. Därför kan du vara trygg när du väljer Consat Engineering som din nästa huvudpartner.

Drivna ingenjörer för ditt nästa projekt

Våra ingenjörer är med under hela processen, från förstudie till genomförandet av ditt nästa projekt. Vi arbetar med en stor variation på projekt som behöver olika nivåer på kompetens. Med hjälp av våra medarbetare kan ni gå från idé till en färdig produkt oavsett komplexiteten på projektbeskrivningen.

På Consat Engineering arbetar människor dedikerade till sitt yrke och gör sitt yttersta för att ta fram den bästa lösningen för våra samarbetspartners. Vi är ständigt på jakt efter ny kompetens, framförallt gäller det områden Life Science, mekanik och IT. Besök gärna vår karriärsida för att se alla våra lediga tjänster.

three men holing a charging cable

Vad

Consat Engineering arbetar med hållbarhet. Det kan handla om ingenjörsprojekt inom vattenrening, effektiv energianvändning och alternativa energikällor. Våra ingenjörer arbetar bl.a. med multiplex-system och visionssystem som effektiviserar och förbättrar många människors arbeten världen över.

Varför

Vår passion för teknik och viljan att utvecklas inom våra kompetensområden gör oss till en trygg samarbetspartner. Att arbeta med innovation som lämnar ett minimalt miljöavtryck är ett av våra främsta motton. Läs mer om våra expertisområden.

Hur

På Consat Engineering fokuserar vi på vår in house verksamhet och våra ingenjörer arbetar tillsammans med övriga teamet i tvärfunktionella projekt. Det innebär att man tar hjälp av varandras kompetenser och uppmuntras till att samverka över teknikgränserna. Ta kontakt med en våra ingenjörsspecialister för att hitta en passande lösning för ditt nästa projekt.

Bli en Doer!

Våra medarbetare utgör fundamentet i verksamheten och deras samlade kompetens är Consats styrka och själva essensen i våra goda och långsiktiga relationer till kunder och samarbetspartners. Vill du bli en del av teamet?

Bli en Doer!

Våra medarbetare utgör fundamentet i verksamheten och deras samlade kompetens är Consats styrka och själva essensen i våra goda och långsiktiga relationer till kunder och samarbetspartners. Vill du bli en del av teamet?

Fun Fact

Consat Engineering har byggt över 400 produktionsverktyg i sin egen verkstad i Stockholm!