I takt med att samhället utvecklas ställs högre krav på oss ingenjörer. Discipliner korsbefruktas och det krävs ett dynamiskt förhållningssätt för att kunna skapa ett lika dynamiskt samhälle. Och det är precis dit vi är på väg.

Om Consat Engineering

Vi har lång erfarenhet, fantastiska medarbetare med hög kompetens och en kreativ kultur där vi tillsammans utvecklar unika tekniska lösningar med både bredd och djup.

Consat har lång och lyckad erfarenhet när det gäller att genomföra tvärfunktionella projekt och uppdrag.

Vi verkar inom Industri, IT, Energi, Life Science, Fordon, Automation, Industri 4.0, IoT m.m. Självständigt eller i samverkan med våra nätverk når vi resultat med entusiasm och skaparglädje.

Våra kunder värdesätter vår skicklighet inom produkt- och produktionsutveckling. Vi erbjuder allt ifrån enskilda ingenjörs- och specialisttjänster på konsultbasis till heltäckande förstudier och skräddarsydda projektleveranser framtagna i våra egna verkstäder.

Oavsett om du är kund eller medarbetare kommer du att uppleva det levande och kreativa samarbetet mellan de olika teknikområdena som en stor tillgång till din egen eller ditt företags framtida, dynamiska utveckling.

Vad

Många av våra projekt handlar om hållbar miljö såsom vattenrening, effektivare energianvändning, effektivare och miljövänligare produktion, alternativa energikällor smarta produkter cirkulärt tänkande mm. 

Varför

Vi har passion för teknik och viljan att utvecklas tillsammans med våra medarbetare och kunder. Eftersom vi månar om vår miljö och kommande generationers överlevnad arbetar vi gärna med innovativ teknik som resulterar i minimalt miljöavtryck. 

Hur

Vi fokuserar på vår inhouse verksamhet där vi jobbar både i enmans projekt och även i stora team som jobbar krossfunktionellt över teknikgränserna. Vi uppmuntrar eget initiativ och stöttar våra medarbetare i deras kreativa inspiration.

Fun fact

Inför inspelningen av James Bondfilmen Casino Royale med Daniel Craig som James Bond fick Consat det prestigefulla uppdraget att leverera ett telematiksystem till Aston Martin, som i sin tur har tagit fram ett antal bilar av den nya DBS modellen.