Affärstransformation som når nya höjder
genom digitalisering, mobilitet,
automatisering och elektrifiering

Branschöverskridande innovation
med Consat Advisory.

Framtidens pionjärer inom telematik och elektrifiering

Sedan 1986 har vi haft förmånen att ägna oss åt det vi älskar mest – att göra en verklig skillnad för människor världen över genom teknisk innovation. Vår resa började med att vi satte en ny standard för uppkoppling och utvecklades sedan till att spela en avgörande roll i elektrifieringen av bilindustrins ekosystem. Idag är vi stolta över att kunna vägleda nystartade såväl som etablerade företag inom mobilitet och elektrifiering genom våra rådgivningstjänster.

Gedigen expertis inom smarta produkter och produktion

Vi på Consat är även ledande inom smarta produkter och smart produktion. Den senaste lagstiftningen inom hållbarhet, säkerhet och produktion understryker det ökande behovet för företag att inte bara optimera utan även att övervaka, rapportera och förbättra sig inom dessa områden. Consat Advisory vägleder företag på resan från produkt till tjänst med alla nödvändiga anpassningar. Inom produktion nyttjar vi nya tekniker tillsammans med mekanikkompetenser för att säkerställa effektiv drift – samtidigt som vi ser till att data nyttjas för optimering, förebyggande arbete och proaktivt underhåll.

Om Consat Advisory – teknisk innovation förenat med affärstrategi

Innovation drivet av teknik har varit vår kärna sedan mitten av 80-talet. Ändå är tekniken bara en del av pusslet – integrationen med affärsstrategin är avgörande för bestående effekt. Framgång uppstår när tekniska och affärsmässiga innovationer går hand i hand.

  • Expertteamets sammansättning: En blandning av erfarna proffs och energiska nya talanger, alla passionerade för specifika teknikområden och förenade av ett högkvalitativt affärstänk.
  • Kärntjänster:
    • Affärstransformation: Navigerar företag genom det föränderliga landskapet av digital teknik.
    • Strategisk rådgivning: Erbjuder handlingskraftiga strategier för långsiktig framgång.
    • Hållbarhet och Effektivitet: Fokuserar på gröna initiativ och operationell effektivitet.
  • Specialområden: Vår vägledning sträcker sig över utvecklingen av digitalisering, automatisering, mobilitet och elektrifiering med syfte att skapa nya affärsmöjligheter för våra kunder.

Varför

Consat Advisory möjliggör för industrier att omfamna och dra full nytta av framstegen inom digitalisering, automatisering, mobilitet och elektrifiering. Vår rådgivning är heltäckande och stöttar kunderna från start genom hela resan. Vi börjar ofta med att identifiera en utmaning och fortsätter med strategiutveckling och implementering av mätbara aktiviteter, alltid i nära samarbete med kundens team. Vår mångsidighet tillåter oss att erbjuda både helhetslösningar och riktade råd för att förfina och förbättra pågående transformationer.

Vad

Vår grund vilar på ett åtagande om en grönare värld – en vision våra grundare hade som fortsätter att inspirera oss. Vi tror att framsteg inom smarta transporter, städer och produktion är avgörande för ett hållbart samhälle. I kombination med övertygelsen om att glädje och samarbete är essentiellt för framgång, driver visionen oss framåt när vi tar oss an nya utmaningar.

Hur

Consat Advisory består av både erfarna experter och ambitiösa stjärnskott, alla engagerade i teknisk och affärsmässig skicklighet. Vår framgång är djupt rotad i vårt människocentrerade tillvägagångssätt. Stöttade av ett omfattande nätverk av partners med djup domänkunskap, ligger vårt fokus på att leverera personliga, effektfulla rådgivningstjänster.

Bli en Doer!

Häng med oss mot målet att skapa en hållbar och effektiv framtid där teknik är en viktig möjliggörare. Oavsett om du är en erfaren expert eller en nybakad talang välkomnar vi individer som brinner för att driva positiv förändring. Välkommen att bli en del av Consat Advisory – en katalysator för innovation där vi gemensamt formar framtidens företag och samhällen.

Kontakt

Mikael Lindholm

CEO 
Consat Advisory

Tel: +46 31-303 48 66
Mail: mikael.lindholm@consat.se