Vi är drömmare,
skapare, innovatörer
och genomförare

Design med
Avsikt

På Consat Design är vi inte bara designers, vi är också visionärer. Vi tror på att förbättra upplevelser, oavsett om det handlar om att forma en produkt eller skapa en helt ny varumärkesupplevelse. Med vår expertis och vårt arbete i tvärfunktionella team ser vi till att projekten går från idé till färdig produkt, och tar hänsyn till faktorer som hållbarhet och effektivitet redan från början.

Allt börjar med design, och genom att sätta design i centrum skapar vi meningsfulla interaktioner som betyder något för våra kunder samtidigt som de tillför värde. Med vårt helhetsperspektiv binder vi samman olika områden och intressenter, vilket säkerställer att våra lösningar inte bara blir innovativa och funktionella utan också användarvänliga och framtidsinriktade.

Bra design är kombinationen av det estetiskt tilltalande med det användarvänliga. Det är konstruktioner och former som inte bara inspirerar och fascinerar utan även är intuitiva i sin funktionalitet. Följ med oss när vi formar framtiden med genomtänkta och hållbara lösningar som skapar värde och driver innovation.

Vår vinnande
formel

Vårt fokus ligger på att skapa värde genom designdrivna upplevelser. Vi tror på att skapa meningsfulla möten som resonerar med våra kunder. Genom att införliva kreativitet, innovation och uppmärksamhet på detaljer i varje projekt strävar vi efter att skapa upplevelser som går utöver funktionalitet. Oavsett om det är genom intuitiva användargränssnitt, fängslande visuella design eller något helt annat.

Vi skapar begär

Blandar det med logik

Och med hållbarhet i åtanke

Exponentiell tillväxt

Anpassad för dina behov

Varför

På Consat Design tror vi att verkligt värde skapas genom designupplevelser som går utöver funktionalitet. Vi vill utforska möjligheternas gränser, från intuitiva användargränssnitt och visuellt tilltalande designkoncept, till idéer som ännu inte har testats.

Vad

I varje projekt vi engagerar oss i strävar vi efter att bygga starka kundrelationer. Genom att lägga tonvikt på kreativitet, innovation och viktiga detaljer strävar vi efter att förbättra designupplevelsen på alla fronter. Oavsett om det gäller fysiska produkter, digitala gränssnitt eller tjänstapplikationer.

Hur

På Consat samlar vi en mångfald av färdigheter, från produktionsmetoder och hållbarhetspraxis till IoT, inbäddade system, servicifiering och mer. Genom att samarbeta och förena dessa kompetenser med kreativa designmetoder kan vi skapa lösningar som är både praktiska och skräddarsydda för kundens behov.

Design för kommande generationer

På Consat Design är vi övertygade om att hållbarhet ska vara en prioritet och integreras i designprocessen redan från start. Oavsett om det handlar om att tänka cirkulärt eller välja material arbetar vi för att minska vår påverkan på miljön och främja klimatneutralitet i alla våra verksamheter – vare sig det gäller tjänster eller produkter. Genom detta tillvägagångssätt kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar till kunder i alla storlekar och stödja dem i att förstå och minimera sin miljöpåverkan.

Möt våra Doers!

I vår företagskultur prioriteras omsorg om människor, anställda och kunder. Detta inkluderar även vårt engagemang för slutanvändarna och vårt ansvar gentemot samhället och miljön. Vi ser det som att skapa ringar på vattnet och strävar efter att agera ansvarsfullt i varje steg.

– Ismail Ovacik, VD för Consat Design

Möt våra Doers!

 I vår företagskultur prioriteras omsorg om människor, anställda och kunder. Detta inkluderar även vårt engagemang för slutanvändarna och vårt ansvar gentemot samhället och miljön. Vi ser det som att skapa ringar på vattnet och strävar efter att agera ansvarsfullt i varje steg.

– Ismail Ovacik, VD för Consat Design

Kontakt

Ismail Ovacik

CEO 
Consat Design AB

Tel: +46 31-303 68 52
Mail: ismail.ovacik@consat.se

Claes Sernevi

Manager Engineering Services
Consat Engineering AB

Tel: +46 31 303 48 40
Mail: claes.sernevi@consat.se