Consat blir för 10:e året i rad ett av Sveriges topp 100 Karriärföretag

collage of employees with the career company logo in the center

Consat blir för 10:e året i rad ett av Årets topp 100 Karriärföretag.

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för dig som är student och för dig som redan har jobbat i några år. 

Juryns motivering:

“Att Consat är det företag som blivit utsett till Karriärföretag flest gånger säger en hel del om deras exemplariska employer branding arbete. Här finns en familjär företagskultur och med möjlighet till personlig utveckling har Consat skapat en arbetsplats där varje medarbetare kan känna trygghet och vara sig själva. Utöver detta har Consat en hög aktivitet kring studenter och young professionals och närvarar på universiteten för att välkomna dem.”

”Det är fantastiskt hedrande att få den här utmärkelsen, säger Jenny Fredér, marknadschef på Consat. För oss är passionen för människor grunden vi står och bygger på. Vi har fantastiska medarbetare som utvecklar Consat framåt varje dag i ett högt tempo inom innovation och teknik. Att få bli utsedd till årets karriärföretag för 10:e året är rad känns helt otroligt roligt.”

💙💚💛💜🧡❤

Like this article?

Share on Facebook
Share on Linkdin
Share on Twitter
WhatsApp

Leave a comment