Consat Telematiksystem expander till västra Kanada

City seen from above

Consat Telematiksystem expanderar till västra Kanada

Vi kan med glädje och stolthet meddela att Consats telematiksystem kommer att installeras i samhällen och i den regionala kollektivtrafiken över hela BC-provinsen, med cirka 315 bussar, som trafikerar rutter i British Columbia.

“Vi är mycket glada över att arbeta med BC Transit på deras NextRide-program. Vi är övertygade om att våra lösningar kommer att uppfylla målen för BC Transit för att förbättra den övergripande kundupplevelsen i hela provinsen. Vårt team ser fram emot att distribuera vår teknik till de 19 transitsystemen och träffa alla operatörer.” säger Roger Sauve, CAO för Consat Canada

NextRide är ett BC Transit-initiativ för att installera AVL-teknik på bussar över hela provinsen. NextRide faller under BC Transits Smart Bus-program, som introducerar ny teknik på bussar som förbättrar kundupplevelsen, samtidigt som det hjälper till att öka antalet resenärer genom att göra kollektivtrafiken mer tillgänglig, säkrare och njutbar.

Rob Fleming, Transport och Infrastrukturminister i BC:
“Det är fantastiskt att se det framgångsrika NextRide-programmet rullas ut över hela provinsen. Den senaste tekniken som denna kommer att förbättra användarupplevelsen, uppmuntra fler människor att lämna sina bilar hemma och hjälpa till att återuppbygga kollektivtrafiken när vi kommer ur COVID-19.”

Tim Croyle, Vice President, Operations och Chief Operating Officer, BC Transit
“Att utöka NextRide-programmet kommer att förbättra kundupplevelsen, öka säkerheten för förare och resenärer, förbättra tillgängligheten för användare och tillhandahålla viktig data för bättre ruttplanering som kommer att gynna kunder över hela provinsen. Vi är glada över att introducera NextRide i transitsystemen med vår nya partner Consat för att göra det bekvämare att använda kollektivtrafiken, oavsett var du bor.”

Du kan läsa mer om utrullningen här: https://www.bctransit.com/media/releases-and-advisories?nid=1529715624473

Like this article?

Share on Facebook
Share on Linkdin
Share on Twitter
WhatsApp

Leave a comment