DI Karriärsföretag 2014

career emblem

Efter utförlig granskning utser Din karriär och Jobtip årligen Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Efter att ha nominerat och undersökt 300 bolag kan vi stolt presentera de företag som genom intresse i sitt employer brand, genuina engagemang i sina medarbetare och unika karriärmöjligheter är landets hundra bästa arbetsgivare för Young Professionals.

Consat kan titulera sig Karriärföretag 2014 som ett resultat av ett innovativt förhållningssätt såväl till sin kärnverksamhet som till sin rekryteringsprocess. Med en utpräglad passion för innovation och teknisk utveckling erbjuder Consat sina medarbetare unika uppdrag som främjar deras professionella utveckling. Genom att anpassa sig och vara nyskapande skapar Consat förutsättningar för att fortsättningsvis hitta och attrahera toppingenjörer trots ett vikande utbud och stigande efterfrågan vilket i kombination med de unika möjligheter som erbjuds gör Consat till ett Karriärföretag 2014.

”Att för andra året i rad bli utvalda som ett av Sveriges 100 Karriärsföretag är helt klart hedrande”, berättar en glad Martin Wahlgren Vice Koncern VD för Consat AB.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Linkdin
Share on Twitter
WhatsApp

Leave a comment