Johan Trouvé gästtalare på Consat

graph

Johan Trouvé VD på Västsvenska Handelskammaren gästtalade på Consats Personalmöte.

Temat för mötet var framtid och utöver Johan Trouvés mycket intressanta föredrag om vad som är på gång i Västsverige så presenterades tre av Consats nya satsningar.

Först ut var Ian Hostetter på Consat SES AB som berättade om erbjudande inom energieffektivisering av fastigheter. Satsningen följer lagd plan och ser utan tvivel mycket lovande ut!

Lars Borchardt som är chef för IT & Mobilitet på Consat Engineering AB fortsatte med att berätta om Microsofts molntjänst Azure och hur vi använder denna nya teknik i ett mycket spännande pilotprojekt för ett av Sveriges största bolag.

Sist ut var Benny Kalbratt som demonstrerade Egoverse som är en revolutionerande ny tjänst för säkra identiteter på nätet. Tjänsten kan användas för säker och ultraenkel inloggning. Dessutom har den världens snabbaste checkout för E-handel och till vilken det kan anslutas externa betalleverantörer. Tekniken bakom är patenterad och bygger på slumpmässiga engångsnycklar istället för knäckbara algoritmer.

”Det är oerhört stimulerande att få möjlighet såväl internt som externt få visa upp vår förmåga till nytänkande och innovation”, berättar Martin Wahlgren, vice koncern VD på Consat AB

Like this article?

Dela på facebook
Share on Facebook
Dela på linkedin
Share on Linkdin
Dela på email
Share on Twitter
Dela på whatsapp
WhatsApp

Leave a comment