Stefan Löfven besökte Consat

meeting with stefan löven

Med anledning av att Socialdemokraterna på måndagen 14:e oktober kampanjade i Göteborg valde S-ledningen att besöka Consat, GTC Göteborgs Tekniska College och Lindholmen Science Park.

Temat under dagen var att diskutera samverkan för utbildningsinsatser för unga med utgångspunkt i företagens rekryteringsbehov.

Consat Sustainable Energy Systems har i ett längre projekt med GTC utbildat Volvoanställda och underleverantörer i El-och hybridteknik och detta är ett gott exempel på kompetensutveckling i framkant.

På Consats kontor på Lindholmen diskuterade Stefan Löfven och Magdalena Andersson med Jeanette Johansson VD för Consat Sustainable Energy Systems, företagandets villkor och att få unga i arbete

”Det var ett intressant och lyhört samtal där vi berörde incitament för miljöfordon, betydelsen av omställningsteknik och nya teknikområden som kan skapa tillväxt samt inte minst hur Lindholmen Science Park kan utgöra en viktig mötesplats för samarbete och utbildning inom ramen för detta arbete”, berättar Jeanette Johansson

Like this article?

Share on Facebook
Share on Linkdin
Share on Twitter
WhatsApp

Leave a comment