Våra tjänster

En komplett IT-Partner och leverantör av smarta IT-lösningar.

Consat Data har många års erfarenhet av branschen och kan hantera såväl stora som små IT-miljöer. Hos Consat Data lägger vi stor vikt vid att erbjuda verksamhetsnära tjänster och skapa ett bestående partnerskap med våra kunder. 
Vi har lång erfarenhet inom kundanpassade IT-lösningar. Allt från små enkla till stora komplexa lösningar. 
Du har nära till oss. Vi är produktoberoende och vi samarbetar med flera av de ledande leverantörerna. 
Vår erfarenhet är trygghet för dig.

Strategi/ledning/IT-stöd

Vem hör ni av er till när ni behöver hjälp med er IT? Vi på Consat är redo att lära oss er IT-miljö för att supporta er i den dagliga verksamheten. 

Strategi/ledning och IT-stöd – för oss på Consat innebär det att etablera långsiktiga strategier för att uppnå uppsatta mål. För att lyckas ser vi över hur IT och digitalisering kan bidra till att säkerställa processer, standardisera och effektivisera. Ta hjälp av oss på Consat vid strategiarbete, teknologival, förhandlingsstöd, avtalsutformning och organisationsutveckling. Tillsammans kan vi på så sätt maximera era investeringar.

Molntjänster/Server- hosting

Servrar och infrastruktur behöver förvaltas på ett säkert sätt för att vara skyddade mot intrång. När du låter oss på Consat ta hand om er IT-infrastruktur i en av våra toppmoderna datahallar har du tillgång till en oslagbar tillgänglighet och säkerhet. 

Våra molnerbjudanden är framtagna med fokus på tillgänglighet, skalbarhet och hög säkerhet. Hör av dig till oss så ser vi till att optimera våra Molntjänster eller Servicehosting efter era behov. Tillsammans skapar vi en anpassad arkitektur som passar just era krav och ändamål.

Säkerhet/Backup

Mängden säkerhetshot och dataintrång uppnår tyvärr höga siffror varje år. Idag krävs det att vi prioriterar att skydda vår data så att ingen annan kan komma åt den, men även att vi ser till att den går att återställa ifall att olyckan trots allt skulle vara framme. 

En Backup bör alltid lagras på olika platser för att uppnå maximal säkerhet. Ifall att något skulle hända kan du på så sätt vara trygg med att filerna kan återställas. När du låter oss på Consat hjälpa till säkrar vi en så trygg Backup som möjligt för att skydda just er verksamhet.

Nätverksinfrastruktur

I vår ständigt uppkopplade digitala värld är det viktigt med stabil och säker nätverksanslutning – En tillvaro som gjort vikten av en kraftfull och tillförlitlig nätverksinfrastruktur mycket mer kritisk för företagens IT. Ett bristande nätverk riskerar nämligen företag lägre produktivitet och försämrad lönsamhet. 

Vi på Consat hjälper er mer än gärna att både bevaka, förvalta, granska och uppdatera era nätverk oavsett om ni har er IT-miljö i en cloud eller hybrid-lösning. När ni hör av er till oss ser vi över vilken lösning som kan passa just er nätverksmiljö på bästa sätt. 

Microsoft 365

Dagens arbetsplatser kräver både flexibilitet, tillgänglighet och säkerhet. Vår upplevelse är att ni kan uppnå just det genom att digitalisera och effektivisera företagets processer med Microsoft 365. 

Med applikationer i Microsoft 365 har ert företag nämligen tillgång till en mängd applikationer som underlättar i arbetet på flera sätt. Mjukvaran ger er bland annat gemensam åtkomst till program och filer, möjligheter till samarbete och säker kommunikation mellan kollegor och externa parter – oavsett var ni befinner er.

Konferenslösningar

Dagens konferenslösningar har andra behov än de vi kom över för några år sedan. Visst kan möten se ut på alla möjliga sätt, men idag är det inte längre en självklarhet att alla deltagare ens är på plats fysiskt. 

Vi på Consat tycker att en så lyckad sammankomst som möjligt kräver en kreativ mötesplats med rätt teknisk utrustning, oavsett om ni träffas på plats eller digitalt – eller kanske både delarna. Därför levererar vi en helhetslösning som kan passa er oavsett behov. Kontakta oss gärna för professionell hjälp och personlig service.

Copy/Print

Att tillhandahålla innovativa utskrifts- och copylösningar är ett dynamiskt och kostnadseffektivt sätt att hantera era utskrifter. Genom en digital utskriftslösning minimerar ni också installationstiden och maximerar anpassningsmöjligheterna – En tillgång som vi på Consat vill hävda även leder till fler affärer. 

Det spelar ingen roll hur stort ditt företaget är eller hur komplex utskriftstjänsten är – med Consats lösningar för att hantera utskriftstjänster ökar ni produktiviteten samtidigt som kostnaderna minskar. Kontakta oss gärna så berättar vi mer! 

Telefoni/Växel

I vår digitala samtid är snabb kommunikation och konstant tillgänglighet av företag något de allra flesta börjat ta för givet. Vilken kommunikationslösning som passar just ert företag kan dock vara svårt att veta, kanske varierar behovet också i takt med att ni expanderar. 

På Consat har vi tagit fram en skalbar helhetslösning där telefoni, växeltjänst, chatt, möten och kontaktcenter samlas. Här kan du snabbt och enkelt styra samtal till rätt person, höja organisationens produktivitet och förbättra upplevelsen. Lösningen kan hantera stora mängder trafik och fungerar alltså utmärkt även för er med verksamheter på flera orter.

Digital Signage

Att Digital Signage expanderat är inte alls förvånande. Den smidiga, flexibla och utbytbara skyltningen finns överallt omkring oss och passar oavsett om det är en video eller en restaurangmeny som ska visas upp. 

På Consat levererar vi en komplett Digital Signage-lösning, med ett omfattande utbud av hårdvaru- och mjukvaruprodukter. Den digitala skyltningsplattformen är utformad för att integreras och kan skräddarsys för att passa era specifika projektkrav, oavsett om det är en enda skärm, en videovägg eller en global lansering. Kontakta oss så ser vi till att ni får rätt Digital Signage-lösning.